Købe en Virksomhed

Your search results

Købe en Virksomhed

Køb af en virksomhed

Når du driver en virksomhed, skal du betale flere forskellige skatter og udgifter hver måned og nogle hver tredje måned.

 

Leje

Du betaler din leje hver måned til din udlejer. Dette er generelt den dyreste udgift, når du driver en virksomhed.

 

Terrasseskat

Dette er skat, du betaler, hvis du har en offentlig terrasse med din virksomhed. Dette betales til kommunen for at kunne bruge deres ”plads”, f.eks. på et fortov. Denne skat betales en gang om året og varierer afhængig af størrelsen på din terrasse.

 

Moms

Denne skat betales hver tredje måned og er ca. 21% af din husleje.

 

Udgift til grundejerforening

Dette gebyr betales til det kompleks, som virksomheden er beliggende i. Ikke alle virksomheder er beliggende i et kompleks med lejligheder på toppen, men hvis du er det, skal du normalt betale et gebyr til grundejerforeningen. I nogle komplekser har du vand inkluderet.

 

Skrald

Dette er et gebyr for dit affald, flasker, plast osv., Så du kan bruge skraldespandene på gaden.

 

Revisor

Vi råder alle, der køber en virksomhed i Spanien, til at få en revisor til at hjælpe dig med din indkomst og skatter. Gebyret afhænger af virksomhedens størrelse, type og antallet af personer, du ansætter. For at starte din virksomhed og få alle dine juridiske papirer og licenser på plads, før du begynder at handle, koster det dig mellem 2.000-2.500 €.

 

Sundhedsforsikring

Dette gebyr betales hver måned og dækker dine medarbejders sundhedsydelser inklusiv sygeforsikring, barsel, pension og arbejdsløshedsforsikring. Dette gebyr varierer afhængigt af din type forretning, dine medarbejders aldre og de aftalte timer.

 

Personlig skat

Du betaler dette hver 3. måned sammen med din moms. Igen afhængig af hvor mange ansatte du har og deres type kontrakt.

 

Forsikringer

Du skal have forretningsforsikringer for indbo og ansvar.

 

Autonomo

Dette er en selvstændig status, som du betaler for hver måned. Der er normalt tilbud i de første 6 måneder, når du får din autonomo. Dette hjælper dig også med at opbygge en pension og dækker din grundlæggende sundhedsforsikring.

 

Andre udgifter

Andre udgifter, du har brug for at lægge penge til side til, er elektricitet, vand, wifi, tv-bokse, Telefon, lejeudstyr (kaffemaskine), skadedyrsbekæmpelse osv.

  • Advanced Search

    1.000 € to 700.000 €

Compare Listings