Bars Abroad

Your business in the sun
Your search results

SIDSTE EJENDOMME

Leasehold
New Listing
Leasehold
New Listing
Leasehold
New Listing

Bars Abroad  zijn commerciële makelaars aan de Costa del Sol. Wij hebben er gewoond, gewerkt en bezaten bars, tezamen meer dan 20 jaar. Wat nog belangrijker is: wij hebben onze bar pas onlangs verkocht om ons te concentreren op het helpen van anderen zoals u, door onze rijkdom aan kennis en expertise door te geven binnen de commerciële markt hier in Spanje.

Onze service aan u is eerlijk, betrouwbaar en uniek. Geen enkele andere handelsagent kan beweren dat hij onlangs een bar heeft gehad en daarom volledig op de hoogte is van alle wettigheden, de fouten en mogelijke valkuilen die moeten worden vermeden en de werkelijke kosten en verwachtingen van het runnen van een bar. Wij weten wie de beste leveranciers zijn en we hebben een inclusieve lijst van betrouwbare handelaars die allemaal worden doorgegeven aan onze klanten als onderdeel van onze service.

Ons Engels sprekende juridische team is hier om u een professionele service aan te bieden om ervoor te zorgen dat u legaal en gelicentieerd bent in overeenstemming met de Spaanse

wetgeving met betrekking tot de aankoop van uw bedrijf en dat alle licenties aanwezig zijn vóór opening.

Dit alles wordt ondersteund door onze ongeëvenaarde klantenservice. We weten het moment waarop u uw sleutels voor uw bedrijf ontvangt, dit is wanneer u echt onze hulp nodig heeft. Vaker wel dan niet, is dat het moment dat de meeste agenten verdwijnen, omdat ze hun commissie hebben ontvangen en zij niet langer geld aan u verdienen!

Bars Abroad  verzet zich hier 110% tegen, omdat we weten dat u onze hulp echt nodig zult hebben. Vergeet niet dat we onlangs ook die nieuwe eigenaar zijn geweest! We blijven bij u als gids zolang u ons nodig hebt – zonder kosten. Gedurende de volledige tijd dat wij voor u werken, betaalt u ons nooit een cent, aangezien het de verkoper is die onze commissie betaalt.

Als u serieus bent over het kopen van een bedrijf hier in Spanje, neem dan vandaag nog contact met ons op om erachter te komen hoe wij u de best mogelijke start kunnen geven met uw nieuwe leven in de zon!

AANBEVOLEN EIGENSCHAPPEN

Leasehold
New Listing
Leasehold
New Listing
Leasehold
New Listing
Leasehold
Leasehold
Further Reduced
Seafront
Leasehold
Further Reduced
Must Sell

Compare Listings