Fremragende Service

Your search results

Fremragende Service

Fremragende service

For de fleste er et erhvervskøb i et andet land en af ​​livets største økonomiske beslutninger, og der er meget på spil. Vi kan hjælpe dig gennem dit køb med det bedst mulige resultat.

Kort sagt, fordi god rådgivning og erfaring betaler sig!

Hvad er vores service?

Vi er en professionel ejendomsmægler med stort lokalkendskab. Vores vigtigste service er at finde passende virksomheder til vores kunder, arrangere visninger og forhandle den bedst mulige pris med sælgeren.

Vi har tidligere ejet vores egne succesrige barer, så vi er fuldt ud klar over omkostningerne ved at drive en virksomhed, og vi garanterer at videregive vores viden og erfaring.

Når vi har hjulpet dig med at finde den forretning, du føler, er “den eneste ene”, begynder vi at arbejde med at forhandle lejeprisen, lejebetingelserne og lejen på dine vegne for at få dig den bedst mulige pris.

Hvilke tjenester leverer vi?

Vi præciserer, hvad du leder efter, og hvor henne.

Vi finder og kontrollerer alle passende forretninger, der er til salg.

Vi organiserer alle fremvisninger.

Vi forhandler prisen med sælgeren.

Vi forsøger at opnå maksimal rabat.

Vi introducerer dig til vores engelsktalende revisor, der agerer som juridisk repræsentant, nøjagtig som en advokat i Danmark.

Vi hjælper med at skabe kontakt til alle de leverandører, du har brug for at møde.

Vi deltager i alle møder med leverandørerne for at sikre, at du får de bedste tilbud.

Vi giver dig vores liste over pålidelige kontakter, som vi har opbygget i de seneste år.

Vi tager os af ALT under hele processen.

Vi holder regelmæssig kontakt med alle vores kunder efter købet for at sikre, at alt er i orden og står klar med yderligere hjælp, hvis dette er nødvendigt.

Så tænker du stadig på at købe en virksomhed i Spanien? Så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. I de fleste tilfælde vil vi være i stand til at spare dig for mange penge, såvel som bekymringer – det kræver bare, at vi bliver involveret så tidligt som muligt i processen med at købe din virksomhed.

Du kan starte med at ringe til os og have en uforpligtende snak om dine ideer og høre, hvordan vi som dine konsulenter kan hjælpe dig sikkert gennem dit virksomhedskøb. Alternativt er du velkommen til at sende os en e-mail med dine detaljer, og så vil vi ringe dig op på et passende tidspunkt.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

  • Advanced Search

    1.000 € to 700.000 €

Compare Listings