Een bedrijf kopen in Spanje

Your search results

Een bedrijf kopen in Spanje

Een bedrijf kopen in Spanje

Een bedrijf kopen in Spanje is een relatief eenvoudig proces, vooral als u goed wordt geadviseerd en te maken hebt met professionals met ervaring uit de eerste hand in de markt. Hier bij Bars Abroad, wonen, bezitten en verkopen we al meer dan 20 jaar bars. Wij betwijfelen het of er een ander bureau is met onze expertiseniveau. U als koper heeft geen kosten om aan ons te betalen, aangezien de bedrijven die wij verkopen degene zijn, die de commissie en alle kosten van de verkopen betalen.

Bars Abroad biedt onpartijdig advies en helpt u bij elke stap van het proces. Onze rol is eenvoudig, wij voorzien u van degelijk advies en bevelen u juridische kwaliteit aan indien nodig, om u te helpen de valkuilen te vermijden. We zullen bij u zijn tijdens elke stap van uw avontuur. We vinden uit welk type bar u wilt, op basis van uw behoeften en budget, waarna we dan voor u aan de slag gaan om uw eigen bar te vinden. We kennen het “Costa del Sol”gebied zeer goed, weten wat beschikbaar is en tevens voor welke prijs. Zodra we u hebben geholpen het bedrijf te vinden waarvan u denkt dat het “De Juiste” is, gaan we echt voor u aan de slag. Onze diensten aan kopers omvatten al het volgende en meer!

Persoonlijke begeleiding en bezichtigingen – Wij organiseren en begeleiden u bij uw geselecteerde bezichtigingen, dus staan wij ​​klaar om eventuele vragen onmiddellijk voor u te beantwoorden

 Leaseonderhandelingen – we zullen onderhandelen over de leaseprijs, gunstige leasevoorwaarden en de huur om u zo voor u de best mogelijke prijzen te kunnen krijgen.

Onderhandelingen met leveranciers – als u een bar of restaurant koopt, wilt u ervoor zorgen dat u de beste voorwaarden van uw leveranciers krijgt. We zullen ontmoetingen organiseren met onze contacten van bier, wijn, sterke drank, eten, enz. En aanwezig zijn op deze vergaderingen ,zodat u met behulp van onze expertise de best beschikbare prijzen krijgt en zoveel mogelijk “gratis” voorraad !!

Wettelijke vertegenwoordiging – het is essentieel dat u een goede wettelijke vertegenwoordiging krijgt en van iemand die uw taal spreekt, dus zullen wij u voorstellen aan onze Engelstalige wettelijke vertegenwoordiger (Gestor) die vele jaren ervaring heeft en wettelijk bevoegd is om namens u te handelen om de verkoop te voltooien. De Gestor controleert alle relevante documentatie en zorgt ervoor dat er geen schulden zijn aan het bedrijf en onderhoudt contact tussen u en de verhuurder om een ​​overeengekomen einddatum te regelen, meestal tot 30 dagen na de aanbetaling. Op deze datum betaalt u vervolgens het saldo, plus eventuele andere deposito’s en / of obligaties. Daarna ontvangt u de sleutels van uw eigen bedrijf! Uw Gestor regelt vervolgens de overdracht van het wijzigen van de namen op de licentie en regelt het bezoek van een technisch ingenieur om een ​​plan van de lay-out van uw bedrijf op te stellen en een rapport samen te stellen waarin staat dat de benodigde installaties zowel legaal als wettig zijn. De Gestor registreert u ook voor belasting en btw. Voor de bovengenoemde werken inclusief de legale overdrachtskosten, raden wij u aan een budget te hebben van ongeveer € 2000 – € 2500.

NIE-nummers – in Spanje hebben we elk individuele financiële identificatienummers, net als uw burger service nr in Nederland. Voor vreemdelingen wordt dit nummer NIE (Numero de Identification de Extranjeros) genoemd. Zodra dit nummer is toegewezen, is dit nummer levenslang bij u en is het zowel uw btw-registratienummer als uw persoonlijke ID-nummer. U heeft dit nummer nodig voordat u uw nieuwe bedrijf opent en een belangrijk deel van de diensten van ons juridische team aan nieuwe kopers is om u eenvoudig door het proces van aanschaf te begeleiden.

Gids voor het kopen van een erfpachtbedrijf

De overeengekomen prijs die u betaalt voor de erfpacht wordt volledig betaald bij ondertekening van de koopcontracten en de huurovereenkomst met de verhuurder. In normale omstandigheden is een aanbetaling van 10% of 3000 € (afhankelijk van wat goedkoper is) verschuldigd. De aanbetaling verzekerd het bedrijf en kan niet worden geretourneerd. Voltooiing van de aankoop kan binnen 14 dagen worden gedaan, maar over het algemeen 30 dagen na de aanbetaling.

Standaard lengte van huurcontracten

De normale leaseperiode is over het algemeen 5 of 10 jaar met de optie om de lease te verlengen, op voorwaarde dat u de huur op tijd betaalt en binnen de voorwaarden van de lease blijft.

Tijdens de huurovereenkomst

  • Elke maand wordt de overeengekomen huur betaald.
  • Het bedrijf kan worden gerund door de huurvoorwaarden te volgen (d.w.z. als een bar of winkel).
  • Renovatie van het pand kan worden aangebracht aan de inrichting enz., Maar voor renovatie aan het pand zelf zal toestemming van de verhuurder nodig zijn.
  • Nutskosten zijn de verantwoordelijkheid van de erfpachter
  • De verhuurder is verantwoordelijk voor externe reparaties.
  • De huur zal elk jaar alleen stijgen met de inflatie
  • Bij het vernieuwen van de huurovereenkomst hoeft u niet opnieuw te betalen voor het bedrijf.

Het contract verkopen

Normaal gesproken kunt u de lease binnen een bepaald tijdsbestek verkopen nadat u uw nieuwe leasecontract met de verhuurder bent begonnen. Hoewel de verhuurder in het contract heeft geschreven, dat u hem een ​​percentage betaalt van de prijs waarvoor u het verkoopt. Normaal gesproken zal toestemming moeten worden verleend om van de verhuurder te verkopen, aangezien hij het recht van eerste weigering heeft om de huurovereenkomst te kopen en moet instemmen met de nieuwe potentiële huurder.

Eigendom mogelijkheden

Het kopen van een zakelijk eigendom is hetzelfde als het kopen van een huis in Nederland. Het is niet anders dan het juridische process en is veel sneller! U ontvangt de akten van het onroerend goed en uiteraard kunt u uw gebouw dan leasen en er inkomsten mee genereren.

Door Bars Abroad te kiezen, neemt u automatisch veel stress en zorgen weg. We zullen een zo groot deel van uw reis uitmaken als u zelf wilt, en het beste van dit alles … onze kosten worden betaald door de verkoper en niet door U! U betaalt ons geen cent !!

Bars Abroad, unieke bar & commerciële verkoopadviseurs aan de Costa del Sol … Werken met u, voor u en maken dromen een werkelijkheid!

Neem nu contact met ons op via info@bars-abroad.com

Contact Us

Please use our reference number of businesses you're interested in?

  • Advanced Search

    1.000 € to 700.000 €

Compare Listings