Bestel een Brochure

Your search results

Bestil en brochure

Bestil en brochure

En guide til at købe virksomhed i Spanien

Hos Bars Abroad vil vi gøre dig opmærksom på alle omkostningerne ved at købe og drive en virksomhed her i Spanien. Vi lytter til alle dine behov, og på baggrund af din økonomi vil vi rådgive dig om, hvordan du skal budgettere. Vi vil rådgive dig om alle de forskellige omkostninger, der er forbundet med at drive en virksomhed, så du er fuldt ud klar over dine udgifter. Vores ærlighed og ekspertise vil gøre din flytning til Spanien lettere og frem for alt minimerer din risiko!

I årenes løb har vi erhvervet al denne information, viden og kontakter. Da vi købte vores første bar, spildte vi en masse penge, da vi ikke var opmærksomme på de velrenommerede leverandører og kontakter samt betegnelser. Men vi giver dig alle disse oplysninger gratis som en del af vores vision. Tro os, når vi fortæller dig, at du ikke kan få denne komplette information andre steder. Det er uvurderligt, og det er dit GRATIS!

Vores køberguide fører dig gennem hvert trin i processen med praktiske anbefalinger fra os. At købe en bar/virksomhed er ikke en proces, der skal forhastes. Du har brug for tid til at undersøge markedet som helhed. Brug af fagfolk som os sparer dig tid, penge og stress!

Gør dit virksomhedskøb en succes!

Bestil en brochure

  • Advanced Search

    1.000 € to 700.000 €

Compare Listings