Bestel een brochure

Your search results

Bestel een brochure

Bestel een brochure

Gids voor het kopen van een bar in Spanje

Bij Bars Abroad zullen we u op de hoogte brengen van alle kosten die gepaard gaan met het kopen en runnen van een bedrijf hier in Spanje. We luisteren slecht naar al uw behoeften en, op basis van uw financiën, zullen we u adviseren over wat wij vinden dat u ook moet budgetteren. Wij zullen u adviseren over alle individuele kosten die gepaard gaan met het runnen van een bedrijf, ook na de voltooiing van de verkoop, zodat u volledig op de hoogte bent van uw uitgaven. U ontvangt deze complete en uitgebreide informatie nergens anders. Onze eerlijkheid en expertise zullen uw verhuizing naar Spanje gemakkelijker en soepeler maken en bovendien uw risico minimaliseren!

In de loop der jaren hebben we al deze informatie, kennis en contacten opgedaan. Toen we onze eerste reep kochten, verspilden we veel geld omdat we ons niet bewust waren van de gerenommeerde leveranciers / contacten en legaliteit. Maar we geven je al deze informatie gratis als onderdeel van onze belofte en belofte. Geloof ons alsjeblieft wanneer we je vertellen dat je deze complete informatie nergens anders kunt krijgen. Het is van onschatbare waarde en het is GRATIS van jou!

Onze Spaanse kopersgids neemt je mee door elke fase van het inkoopproces voor bars / bedrijven met praktische aanbevelingen van BARS ABROAD die zelf hetzelfde proces hebben doorlopen. Het kopen van een bar / bedrijf is geen haastig proces. U hebt tijd nodig om de markt als geheel te onderzoeken en u moet ook tijd besteden aan het onderzoeken van de andere bedrijven op de markt. Het gebruik van professionals zoals BARS ABROAD bespaart u tijd, geld en stress!

Maak uw kroeg / bedrijf aankoop een succes!

Bestel een brochure

  • Advanced Search

    1.000 € to 700.000 €

Compare Listings